ĐEDOVIĆ URNISAO KULIĆKU NA NOMINACIJAMA Voleo bih da vidim momka koji bi imao odnose sa Miljanom...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 23:56

ĐEDOVIĆ URNISAO KULIĆKU NA NOMINACIJAMA "Voleo bih da vidim momka koji bi imao odnose sa Miljanom..."

Haos za crnim stolom!

Voditelj Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću i počela je emisija "Nominacije". Zadrugari ove noći biraju između potrčaka vođe Kristijana Golubovića, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Darko je dao reč Marku Đedoviću.

- Odakle da krenemo kad je Miksi u pitanju, nego od mene. Mi smo stari drugari. Što se Miljane tiče, ne znam šta novo da kažem. Stojim iza svega što sam rekao. Ona može da promeni mišljenje ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o sebi samo zbog svoje nestabilnosti. Stojim iza svake reči. Ne bih dužio, bespotrebno je da vređam ponovo - rekao je Đedović, pa nastavio:

- Što se Zole tiče, nismo se svađali, osim kada je prošle godine Miljana imala kiretažu, pa su imali odnose na živu ranu, tad se Zola umešao. Ja bih njihov odnos prokomentarisao, pa pitao sve ove ljude, gde su našli princa sa bečkog dvora za Miljanu, kada pričaju da on nije za nju. Vrlo dobro znate, Miljana jedno kaže danas, drugo sutra, možemo da joj verujemo u neke priče o Zoli, ali ko zna koliko ima istine. Da bi tražili Miljani momka sa pedigreom, treba da ga ima i ona. Zola je ovde u boljoj poziciji. Što se mene tiče, ako im je lepa veza, ne vidim ništa sporno u toj vezi. Ko misli drugačije, voleo bih da vidim osobu koja bi imala odnose sa Miljanom Kulić, a da to nije kupovina mira, kao što to radi Mišel. Manje hrabri mogu da budu takvi sa Miljanom, ostali će ući u sukob. Zola se nosio sa posledicama tog odnosa, pričaju da je ubirao plodove. Ako je uzeo neki novac, to je malo za ono što je trpeo. Ostavljam Zolu, nominujem Miljanu - poručio je Marko.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.