DOŠAO NOŽ DO ŽELUCA! HTEO DA SE ŽENI U RIJALITIJU Nadica OSULA PALJBU po Slobi: Kleo se u ljubav

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 23:34

"DOŠAO NOŽ DO ŽELUCA! HTEO DA SE ŽENI U RIJALITIJU" Nadica OSULA PALJBU po Slobi: "Kleo se u ljubav"

"A ovaj Kijin, on je ljigavac, daje joj nade, biće sve u redu..."

Jovana Tomić Matora i Nadica Zeljković komentarisale su najaktuelnija dešavanja iz Matorinog ljubavnog života, a Nadica se osvrnula na Vuka Moba koji je izneo brojne optužbe na račun njene ćerke Kristine Kije Kockar.

- Ne zanima me više, to je to, nema poštovanja - govorila je Matora.

- Tako sam i ja završila sa Kristininim ocem, a ovaj Kijin on je ljigavac, daje joj nade, biće sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u redu. Kleo se u ljubav, pa za sedam dana, Luna posle našla novog dečka, on novu devojku, on je dao nož u leđa, došao nož do želuca, hteo da se ženi u rijalitiju - rekla je Nadica aludirajući na Kijinog bivšeg supruga, Slobodana Radanovića.

- Ona nije htela javno da ide, on se isfrustrirao. Isfrustrirano, napušteno, tako on meni deluje - rekla je Nadica o Vuku.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"KLEO SE U LJUBAV, A ONDA JE PREVARIO ZA SEDAM DANA" Nadica otkrila da je Kija htela da potraži STRUČNU POMOĆ ZBOG SLOBE

Izvor: Blic, 31.Okt.2020, 00:28

Jovana Tomić Matora i Nadica Zeljković govorile su o ljubavnim problemima, pa se Nadica osvrnula na Vuka Moba koji je izneo šok detalje iz veze sa njenom ćerkom Kijom Kockar.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.