Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jun.2020, 16:37

Kusturica: Parada pobjede, mjesto stvarnog ponosa

MOSKVA - Proslavljeni svjetski reditelj Emir Kusturica istakao je da je Parada pobjede, koja će biti održana sutra na Crvenom trgu u Moskvi, mjesto stvarnog ponosa, a "defile najjačih i najmoćnijih naoružanja biće na neki način i ideja koja se vezuje i za naš opstanak".
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica,   Parada ponosa

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kusturica u Moskvi:Parada pobede - mesto stvarnog ponosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2020

Proslavljeni filmski režiser Emir Kusturica, koji će sutra u Moskvi prisustvovati Paradi pobede na Crvenom trgu, izjavio je da je to mesto stvarnog ponosa, a da će defile najjačih i najmoćnijih naoružanja biti na neki način ideja koja se vezuje i za naš opstanak...Kusturica je rekao Srni da jedna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.