Emir Kusturica na Putinovoj inauguraciji u Kremlju

Izvor: S media, 07.Maj.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emir Kusturica na Putinovoj inauguraciji u Kremlju

Znameniti srpski reditelj Emir Kusturica, koji često boravi u Rusiji, bilo kao gost filmskih festivala ili kao muzičar sa svojim "No smoking orkestrom" prisustvovao je danas predsedničkoj inauguraciji Vladimira Putina u Velikom kremaljskom dvorcu.

Kusturica je stajao u prvom redu kraj crvenog tepiha kojim je prošao Vladimir Putin odmah nakon polaganja zakletve u dvorani Svetog Andrije, a među >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svetski poznatim zvanicama iz sveta filma bio je i bivši guverner Kalifornije i glumac Arnold Švarceneger.

Putin proglasio pobedu i zaplakao (VIDEO, FOTO)

Putinovi glasači slave, Zjuganov ne priznaje rezultate

Putin napušta mesto lidera Jedinstvene Rusije

Naš reditelj svetskog glasa i veliki prijatelj isto tako čuvenog ruskog kolege Nikite Mihalkova, je prilikom svog nedavnog boravka u Rusiji uoči predsedničkih izbora izjavio: "Da sam Rus, glasao bih za Putina".

Našem slavnom reditelju pre dve godine patrijarh moskovski i cele Rusije Kiril uručio je nagradu za učvršćivanje i širenje jedinstva pravoslavnih naroda, kada se među nagrađenima našao zajedno sa tadsašnjim predsednikom Rusije Dmitrijem Medvedevim koji je primio priznanje za razvoj odnosa države i crkve.

Vladimir Putin položio zakletvu za predsednika Rusije. Ceremoniji prisustvovali svi ruski visoki funkcioneri, a o inauguraciji koja je prvi put u istoriji televizije direktno prenošena više pročitajte OVDE.

(Tanjug)

FOTO: Screenshot/Youtube
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kusturica na inauguraciji Putina u Moskvi

Izvor: Telegraf.rs, 07.Maj.2012

Naš reditelj stajao u prvom redu kraj crvenog tepiha kojim je prošao Putin odmah nakon polaganja zakletve u dvorani Svetog Andrije, među zvanicama bio i Arnold Švarceneger

Nastavak na Telegraf.rs...

I Kusturica "inaugurisao" Putina

Izvor: Mondo, 07.Maj.2012

Znameniti srpski reditelj u Moskvi ovoga puta nije bio gost kao režiser ili muzičar, već kao zvanica na predsedničkoj inauguraciji Vladimira Putina.

Nastavak na Mondo...

Kusturica na Putinovoj inauguraciji: VIDEO

Izvor: NaDlanu.com, 08.Maj.2012, 04:39

Režiser Emir Kusturica prisustvovao je u Kremlju svečanoj inauguraciji novog predsednika Rusije Vladimira Putina. To je treći Putinov mandat i trajaće 6 godina...Mnogi gledaoci koji su ovu svečanost pratili posredstvom tv-prijemnika, komentarisali su da "više liči na krunisanje" nego na preuzimanje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.