Izvor: Danas, 03.Jul.2022, 18:14

Vaterpolisti Srbije peti na SP posle pobede nad SAD

Vaterpolisti Srbije osvojili su peto mesto na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj pobedom protiv selekcije SAD 13:10 (3:3, 5:3, 3:1,2:3). Tako su izabranici seletora Zorana Savića još jedno Svetsko prvenstvo zaredom završili kao peti, i još jednom samo sa jednoim porazom. Ovoga puta bilo je to protiv Hrvatske u četvrtfinalu (12:14).

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Delfini" savladali SAD i odbranili peto mesto iz Gvagdžua

Izvor: RTS, 03.Jul.2022

Vaterpolisti Srbije pobedom su se oprostili od Svetskog prvenstva u Budimpešti - u borbi za peto mesto savladali su selekciju SAD 13:10 . Sigurno da "delfini" nisu zadovoljni osvajanjem petog mesta na Svetskom prvenstvu, ali činjenica je da su u šest mečeva doživeli...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.