Sleteo prvi avion, Rusi doneli leto u Antaliju

Izvor: B92, 09.Jul.2016, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sleteo prvi avion, Rusi doneli leto u Antaliju

Ruski čarter avion sa turistima koji su krenuli na letovanje u Tursku, prvi od diplomatske krize koja je izbila pre osam meseci, sleteo je u Antaliju.

Avion sa189 turista sleteo je na medjunorodni aerodrom u Antaliji nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin prošlog meseca zvanično ukinuo restrikcije na turističke aranžmane u Turskoj pošto je rešena kriza izazvana turskim obaranjem ruskog vojnog aviona u Siriji u novembru prošle godine, preneo je AFP.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRVI EFEKTI POMIRENJA Ruski turisti se vraćaju u Tursku

Izvor: Blic, 09.Jul.2016

Ruski čarter avion sa turistima koji su krenuli na letovanje u Tursku, prvi od diplomatske krize koja je izbila pre osam meseci, sleteo je danas u tursko letovalište Antalija, objavila je ruska NTV...Avion sa189 turista sleteo je na međunorodni aerodrom u Antaliji nakon što je ruski predsednik Vladimir...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.