Kecmanović uspešan na startu u Riju, kraj za Lajovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2022, 11:17

Kecmanović uspešan na startu u Riju, kraj za Lajovića

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Rio de Žaneiru, pošto je savladao Brazilca Felipea Meliženija Alvesa 6:3, 6:0.

Kecmanović je drugu rundu turnira iz serije 500 izborio posle 65 minuta igre, a naredni rival biće mu bolji iz duela u kom se sastaju Italijan Lorenco Sonego i srpski teniser Laslo Đere.

Lajović imao set lopte, pa izgubio od Verdaska u Riju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je na startu turnira u Rio de Žaneiru, pošto je večeras poražen od španskog veterana Fernanda Verdaska 7:6 (7:4), 6:3.

Lajović je u prvom setu prokockao dve set lopte pri vođstvu 6:5, kasnije izgubio taj deo igre u taj-brejku, a potom i meč. Verdasko će u narednoj rundi igrati protiv Argentinca Federika Korije.

Turnir u Riju, iz kategorije 500, igra se za nagradni fond od 1.660.290 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kecmanović u drugom kolu Rio de Žaneira

Izvor: RTS, 15.Feb.2022

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Rio de Žaneiru, pošto je savladao Brazilca Felipea Meliženija Alvesa rezultatom 6:3, 6:0. . .Kecmanović je drugu rundu turnira iz serije 500 izborio posle 65 minuta igre, a naredni rival biće mu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.