Gradonačelnik pita Infostan: Zašto bismo digli cene Beograđanima?!

Izvor: B92, 05.Jan.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik pita Infostan: Zašto bismo digli cene Beograđanima?!

Beograđani će račune za vodu idućeg meseca dobiti po starim cenama.

Iako je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" zatražio od gradonačelnika "paraf" na predlog o povećanju cena, Zoran Radojičić još nije aminovao poskupljenje, prenose Večernje novosti.

Zahtev od "Vodovoda" još se nalazi na gradonačelnikovom stolu, koji zasada neće dozvoliti korekciju cenovnika. On je, kako piše list, od ovog gradskog preduzeća zatražio dodatna obrazloženja za poskupljenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon čega će doneti odluku.

koliko bude dao saglasnost da se cena vode i odvođenja otpadnih voda poveća za 11 odsto, računi "Infostana" bi mogli da budu uvećani za oko 150 dinara. I u JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" "Novostima" je rečeno da gradonačelnik još nije dozvolio povećanje cene.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.