FSS: Sumnja UEFA u nameštanje dve utakmice u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2021, 12:43

FSS: Sumnja UEFA u nameštanje dve utakmice u Srbiji

Fudbalski savez Srbije (FSS) potvrdio je da postoji sumnja Evropske fudbalske federacije (UEFA) u vezi sa ishodom dve utakmice u Srbiji.

Sportklub preneo je da je UEFA dostavila Fudbalskom savezu Srbije podatke, potkrepljene ozbiljnim sumnjama o nameštanju dve utakmice u domaćim takmičenjima.

"Na osnovu praćenja uplata u kladionicama u Evropi i Aziji, nadležni predstavnici evropske fudbalske federacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << identifikovali su ozbiljne anomalije i prosledili obimnu dokumentaciju u kancelariju Fudbalskog saveza Srbije", navodi Sportklub.

Tu informaciju potvrdio je FSS, portparol Milan Vuković, prenose mediji.

"Tačno je da smo dobili određene podatke od UEFA u vezi sa mogućim neregularnostima, koji ukazuju na to da je došlo do narušavanja integriteta u pojedinim utakmicama. Proces pred nadležnim organima Fudbalskog saveza Srbije je u toku, trenutno ne možemo da otkrivamo više detalja. Javnost će ubrzo biti o svemu obaveštena“, saopštio je Vuković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UEFA sumnja na novo nameštanje mečeva u Srbiji

Izvor: RTS, 11.Apr.2021

Fudbalski savez Srbije potvrdio je pisanje beogradskih medija u vezi sa sumnjama koje je UEFA iznela u vezi sa regularnošću dve utakmice odigrane u našoj zemlji u martu. . Po ustaljenom postupku u sličnim slučajevima, prateći tokove i trend uplata u kladionicama, posebno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.