„Cvetna” nagrada za pančevačku Poljoprivrednu školu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2015, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Cvetna” nagrada za pančevačku Poljoprivrednu školu

Na 21. festivalu cveća „Ruže Lipolista“, koji je održan u Lipolistu u blizini Šapca, učenici Poljoprivredne škole „Josif Pančić“ iz Pančeva osvojili su drugo mesto u izradi aranžmana od ruža. Ovim uspehom još jednom je potvrđen kvalitet škole i dobar rad sa decom, rekla je pofesorka Jasmina Dimitrijević za Radio televiziju Pančevo.

Maturantkinja Poljoprivredne škole „Josif Pančić“ Aleksandra Bojkovski i učenik treće godine Endre Đerfi napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su na takmičenju u Lipolistu aranžmane od ruža u staklu, za koje su osvojili drugo mesto. Prema oceni žirija, bolji aranžman od njih napravili su jedino učenici Poljoprivredne škole iz Krnjače, prenosi RTV Pančevo.

"Koristili smo ruže, jer je to festival ruža. Aranžman je bio u staklu, tako da je bio veoma čist i pedantan. U pitanju je aranžman koji može da se koristi u svečnim prilikama", rekla je maturantkinja Aleksanda Bojkovski .

Poljoprivredna škola „Josif Pančić“ iz Pančeva već godinama se vraća sa domaćih, ali i stranih takmičenja sa nagradama. Profesorka Jasmina Dimitrijvić ističe da je razlog za to dobar rad sa decom i kvalitetno obrazovanje koje pruža Poljoprivredna škola.

Profesorka Dimitrijević posebno je naglasila umeće učenika Endre Đerfija, koji od žice pravi različite elemente koji se koriste u aranžmanima.

Tim Poljoprivredne škole na takmičenju u Lipolistu su još činili i profesorke Biljana Živković i Stojanka Ruptak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.