Izdanje u kojem je na koncertu niko nije video: Nesvakidašnja fotka Džej Lo osvojila internet

Izvor: Poznati.info, 22.Nov.2012, 02:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdanje u kojem je na koncertu niko nije video: Nesvakidašnja fotka Džej Lo osvojila internet

O spektaklu koji je sinoć održan i dalje se govori. Utisci njenih fanova nisu se još ni slegli a neko je već stigao da celu priču predstavi u potpuno drugačijem svetlu.

Vatrena, energična, nasmejana i izrazito raspoložena Dženifer Lopez na svom sinoćnjem koncertu oduševila je fanove, pa čak i one koji to nisu. Ipak, i dalje postoje ljudi koji ovu pevačicu ne vole a našli su način da to i pokažu na sebi svojstven način. Jedna fotografija sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << nekog od njenih nastupa dobila je sasvim nov oblik. Umesto lica popularne pevačice, našao se lik Džeja Ramadanovskog. Fotomontaža za kratko vreme proširila se internetom i društvenim mrežama i brzo postala predmet šale i podsmeha. Evo kako izgleda famozna slika.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.