Izvor: Press, 21.Nov.2012, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej Lo ogrnula srpsku zastavu, oduševljenje fanova (FOTO+VIDEO)

Pop zvezda i poznata glumica Dženifer Lopez završila je večerašnji spektakl i uputila se na aerodrom

Spektakularni koncert koji je počeo nešto posle 20 časova je završen. Dženifer je svaku numeru oživela i ceo koncert je imao svoju priču. Bio je podeljen u četiri etape, od čega je u prvoj etapi igrala oko šipke na rotirajućim belim krevetima. Drugi deo je izgledao kao ring, dok je treći kao potpini kontrast bio suptilniji i uz zvuke gitare u pozadini su se smenjivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << snimci sa decom. U četvrtoj etapi se potpuno prepustila sceni i zavodila publiku koja joj nije dozvoljavala da siđe sa bine.

22:00 Završen koncert, Dženifer se uputila na aeodrom, odakle će otputovati u 23 časa i ipak neće provesti noć u Beogradu

21:30 Džej Lo je ogrnula srpsku zastavu i na kolenima se poklonila publici, a cela Arena je nekoliko minuta oduševljeno skandirala njeno ime. "Mnogo lepih ljudi vidim ovde večeras. Živeo Beograd!" rekla je Dženifer i nastavila da peva, dok su joj na binu padale plišane igračke od fanova.

20:35 Pred punom Arenom, uz gromoglasan vrisak publike, na scenu je izašla Dženifer. Pojavila se na ramenima igrača sa belom šubarom i plaštom koji je zbacila sa sebe i ostala u šljokičastom trikou. Koncert je počeo pesmom "Get right", što je publika oduševljeno dočekala i počela da igra.

20:20 Igrači i bend su izašli na binu. Sve je spremno za veliki spektakl.

19:45 U Arenu su stigle mnogobrojne poznate ličnosti među kojima su Lepa Brena, Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta sa njenim unukom. Nedugo zatim su stigli i Olja Karleuša sa suprugom, kao i Milan Popović, bivši Severnin verenik, koji je došao sam. Večerašnji koncert nisu propustili ni Karolina Gočeva, Marina Tucaković, kao i Ceca koja je došla sa decom.

17:00 Džej Lo stigla u Arenu. Celim putem je nadgledao helikopter i obezbeđenje.

16:35 Dženifer se uputila u Arenu u crnom audiju kojim upravljaju pripadnici MUP-a u pratnji 4 audija i jednog kombija u kome se nalazi njena mama Gvadalupe sa decom.

16:28 Dženifer Lopez sletela privatnim avionom na aerodrom Nikole Tesle u pratnji menadžmenta, mame i dece. Dženifer je doputovala iz Istanbula, a odmah po sletanju ju je dočekalo obezbeđenje koje nije dozvoljavalo predstavnicima medija i brojnim fanovima da priđu. Avion je kasnio oko sat vremena jer je došlo do pomeranja reda letova, u kome su prednost imali redovni letovi pre privatnih.

15:15 Dženifer Lopez stiže oko 15:30, povorka sa policijskom pratnjom uskoro kreće po nju

Američka pevačica će prvi put nastupiti u Srbiji u okviru turneje "Dance Again" i to će biti njen jedini koncert u ovom delu Evrope. Publika će se podsetiti hitova "Dance Again", "On The Floor", "Follow The Leader", "Play", "Love Don't Cost A Thing", "If You Had My Love". Rođena 1969. u Bronksu (SAD), Lopez je karijeru počela kao plesačica u emisiji "In Living Color". Debitovala je 1995. u filmu "Voz trezor" (Money Train), dok je prvu glavnu ulogu ostvarila u filmu "Selena" (1997) za koju je dobila "ALMA nagradu" za najbolju glumicu.

Upoznajte Dženifer Lopez!

"Beograde! Pošaljite mi sliku na kojoj ste vi i vaša karta, i odabraću najbolju sliku. Pobednik će moći da dođe kod mene u bekstejdž", napisala je Dženifer na svom tviter nalogu.

Svoju drugu ALMA nagradu osvaja za ulogu u filmu "Daleko od očiju" (Out of Sight, 1998), sledile su uloge u filmovima "Anakonda", "Oči anđela" (Angel eyes), "Organizator venčanja" (The Wedding Planner), "Sobarica i senator" (Maid in Manhattan), "Za sve je kriva svekrva" (Monster-in-Law), "Plan B" (The Back-up Plan) i drugi.

Lopez je 1999. izdala svoj prvi studijski album "On the 6", na kome se nalazi hit "If You Had My Love". Njen drugi studijski album "J.Lo" (2001) prodat je u osam miliona kopija širom sveta, dok se sledeći "J to tha LO!: The Remixes" (2002) našao na prvom mestu liste magazina "Billboard", a "This Is Me... Then" (2002) i "Rebirth" (2005) dostigli su drugo mesto.

Godine 2007. izdala je dva albuma - svoj prvi album na španskom jeziku "Como ama una Mujer" i peti studijski album na engleskom jeziku "Brave". Lopez se vratila muzici sedmim izdanjem "Love" koji je objavila u aprilu prošle godine i sa njega se izdvojila pesma "On the Floor".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.