Obradović: Dveri osnovale srpski Vikiliks – Dveriliks

Izvor: Telegraf.rs, 13.Mar.2017, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Dveri osnovale srpski Vikiliks – Dveriliks

Predsednički kandidat i lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je osnovao antikorupcijski tim tog pokreta, nazvan Dveriliks, te da će se taj tim baviti otkrivanjem korupcije u vlasti. Obradović je na vanrednoj konferenciji za medije rekao kako će tim koji naziva srpskim Vikiliksom, ili Dveriliksom, ukoliko pobedi na predstojećim predsedničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izborima, uključiti u okvire Saveta bezbednosti.

Kako je rekao, najvažnija tema u Srbiji je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i vreme je da se neko time ozbiljnije pozabavi, jer vladajuća partija za pet godina, kaže nije učinila ništa.

Obradović je rekao kako politička mafija prodire u sve sfere društva, u nju je uvrštava pojedince iz politike, društva, policije i kako kaže, glavni zadatk je da se pobedi ta politička mafija.

On je takođe pozvao predsedničkom kandidata SNS-a i aktuelnog premijera Aleksandra Vučića na duel u kojem kaže, planira da mu postavi pet pitanja.

Oim Obradovića, na konferenciji je govorio i šef novoosnovanog Dveriliksa, Srđan Nogo, koji je rekao da su na sajtu pokreta Dveri već objavljeni pojedini dokumneti i audio zapisi koji kako kaže, otkrivaju afere političar i pojedinaca iz javnog života, i pozvao građane da sami pogledaju te materijale.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Wikileaks,   Izbori

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Dveri osnovale srpski Vikiliks – Dveriliks

Izvor: RTS, 13.Mar.2017

Predsednički kandidat i lider pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da je osnovao antikorupcijski tim tog pokreta, nazvan "Dveriliks", te da će se taj tim baviti otkrivanjem korupcije u vlasti. Pokret Dveri ocenio je spornim stav RIK-a da se jednim rešenjem odlučuje o određivanju biračkih...

Nastavak na RTS...

Obradović: Nije smak sveta ako Vučić izgubi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2017, 11:32

Ne verujem apsolutno ništa predstavnicima vlasti, jer su prekršili sva predizborna obećanja, izjavio je za Politiku predsednički kandidat Dveri Boško Obradović i poručio da Dveri nisu protiv Evrope, već protiv učlanjenja u Evropsku uniju (EU)...Po nastupu kandidata vlasti, videli smo da ovo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.