Obradović: Nije smak sveta ako Vučić izgubi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2017, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Nije smak sveta ako Vučić izgubi

Ne verujem apsolutno ništa predstavnicima vlasti, jer su prekršili sva predizborna obećanja, izjavio je za Politiku predsednički kandidat Dveri Boško Obradović i poručio da Dveri nisu protiv Evrope, već protiv učlanjenja u Evropsku uniju ( >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << EU).

Po nastupu kandidata vlasti, videli smo da ovo izgleda kao Vučićeva borba za opstanak u političkom životu, jer napuštajući mesto premijera, to jeste, bežeći od odgovornosti za neispunjena predizborna obećanja, doveo sebe u referendumsku poziciju, smatra Obradović.

Neće nastupiti smak sveta ako on izgubi, rekao je on.

Obradović očekuje da će proći u drugi krug predsedničkih izbora, a ako se to ne dogodi podržaće onog kandidata ko potpiše 10 tačaka programa Dveri.

Nećemo imati nijedan razlog da biramo između dva zla, dva lica stare korumpirane politike i bojkotovaćemo glasanje kao i 2012. godine, izjavio je Obradović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.