VAR U CENTRU PAŽNJE: Atletiko razbio Juve, Ronaldo u klinču sa navijačima! Siti sa igračem manje do preokreta protiv Šalkea (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Feb.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAR U CENTRU PAŽNJE: Atletiko razbio Juve, Ronaldo u klinču sa navijačima! Siti sa igračem manje do preokreta protiv Šalkea (VIDEO)

Fudbaleri Atletika pobedili su Juventus u Madridu 2:0, dok je Mančester siti trijumfovao protiv Šalkea u Gelzenkirhenu 3:2 u prvim utakmicama osmine finala Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ (SASTAVI) - Dijego Košta od starta, Pep izrazito ofanzivno na Nastasića!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019

Biće veoma uzbudljivo večeras u Gelzenkirhenu i Madridu...Poslednje dve utakmice osmine finala Lige šampiona igraju se večeras, nakon njih slede revanši, a u Madridu se sastaju Atletiko i Juventus, dok se u Gelzenkirhenu sastaju Šalke i Mančester siti...Poznati su i sastavi za večeras, evo za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.