SJAJNE VESTI IZ DANSKE: Testovi negativni, rukometašice igraju protiv Holandije

Izvor: Kurir, 05.Dec.2020, 15:24

SJAJNE VESTI IZ DANSKE: Testovi negativni, rukometašice igraju protiv Holandije

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće večeras prvi meč na Evropskom prvenstvu protiv selekcije Holandije pošto su u poslednjem krugu testiranja na korona virus svi rezultati bili negativni.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Senzacionalan preokret Srpkinja - srušen svetski šampion!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2020

Ženska rukometna reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu na startu Evropskog prvenstva u Danskoj protv aktuelnog prvaka sveta Holandije sa 29:25 (9:15).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SJAJNE VESTI IZ HOLANDIJE: Testovi negativni, rukometašice igraju večeras!

Izvor: HotSport.rs, 05.Dec.2020

Meč između Holandije i Srbije trebalo je da se igra sinoć, ali je odgođen za 24 sata, pošto su dve rukometašice Srbije na prethodnom testiranju bile pozitivne na korona virus. Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće večeras prvi meč na Evropskom prvenstvu protiv selekcije Holandije pošto...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.