Odbojkaški trener preminuo za vreme treninga

Izvor: Blic, 29.Sep.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaški trener preminuo za vreme treninga

Vladimir Knežević Cako (40), pomoćni trener muškog Odbojkaškog kluba „Loznica“ i ženskog Odbojkaškog kluba „Proleter“, umro je u ponedeljak oko 22 sata za vreme treninga u fiskulturnoj sali OŠ „Anta Bogićević“ u Loznici.

On je tokom treninga asistirao, stajao na strani i povremeno dodavao lopte odbojkašicama prvog tima, a kako je potvrdio Zlatomir Sretenović, glavni trener, u jednom trenutku se samo sageo i pao na pod. Iako su svi pritrčali da mu pomognu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << spasa mu nije bilo a Hitna pomoć, koja je ubrzo stigla, samo je konstatovala smrt.

Knežević je bio zaposlen u lozničkom „Parking servisu“, gde je istog dana bio na poslu bez ikakvih nagoveštaja da ima zdravstvenih tegoba i da će ga te večeri izdati srce.

Knežević će biti sahranjen u četvrtak u 14 sati na lozničkom groblju.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.