Izvor: Danas, 15.Avg.2022, 18:47

Nalik Crvenoj zvezdi: I Partizan odložio naredni meč u Superligi Srbije

Uspeh u Evropi postavljen je kao apsolutni prioritet. Bez obzira na pređašnji dogovor u Superligi, pre početka sezone, da se maksimalno može odložiti jedan meč, večiti rivali nisu imali nikakvih nedoumica u vezi sa pomeranjem zakazanih utakmica u domaćem prvenstvu. Nakon što je Crvena zvezda odložila i drugi meč od starta takmičarske godine, zbog važnosti dvomeča sa Makabijem iz Haife u plej-ofu Lige šampiona, i Partizan je posegnuo za istim potezom. Crno-beli, takođe, neće imati domaćih obaveza između dve utakmice sa Hamrunom u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencija.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ZA 10 GODINA OTIŠLO 160 IGRAČA: Partizan postavio jasan cilj za naredne dve sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022, 17:12

Crno-beli na novom početku...- Pre dve godine kada smo došli u klub postavili smo sistem i prioritet stavili na rad sa mlađim kategorijama. Prošle sezone osvojili smo skoro sve što je moglo, a prvi tim napravio je pomak sa šestog na četvrto mesto - izjavio je predsednik Vaterpolo kluba Partizan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.