Medvedev u finalu US Opena

Izvor: Danas, 10.Sep.2021, 23:34

Medvedev u finalu US Opena

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se večeras u finale Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je u polufinalu pobedio 15. tenisera sveta Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima posle tri seta, 6:4, 7:5, 6:2.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medvedev poklone ne odbija: Ukrao je Ožeu drugi set i protutnjao u treće grend slem finale u karijeri

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2021

Rus slavio u tri seta..Šest mečeva i samo jedan izgubljen set do finala! U paklenoj je formi Danil Medvedev i to je dokazao još jednom večeras u polufinalu US opena, rutinski osvojivši kartu koja mu daje šansu da osvoji titulu...Sjajni ruski teniser je pregazio Feliksa Ožea Alijasima za tek nešto...

Nastavak na MozzartSport.com...

Đoković u finalu US Opena

Izvor: Danas, 11.Sep.2021, 06:05

Najbolji teniser sveta Novak Đoković deveti put se plasirao u finale Otvorenog prvenstva Amerike u Njujorku, pošto je u polufinalu pobedio Nemca Aleksandra Zvereva sa 3:2 - 4:6, 6:2, 6:4, 4:6, 6:2.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.