Otac Lazara Samardžića ugrozio sinu transfer karijere

Izvor: B92, 11.Avg.2023, 19:08

Otac Lazara Samardžića ugrozio sinu transfer karijere

Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić već je bio na korak od potpisa za Inter, ali je došlo do komplikacija kada se u celu priču umešao njegov otac.

Dosadašnji fudbaler Udinesea je u četvrtak prošao lekarske preglede, ali je u međuvremenu došlo do promene agenta, odnosno, tu ulogu je od Rafaela Pimenta preuzeo Vujadin Samardžić.

Kako prenosi Fabricio Romano, otac srpskog veziste se pojavio na pregovorima kao novi agent i tražio izmene nekoliko u ugovoru, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već dogovorenih detalja sa bivšim agentom, odnosno, veću proviziju.

Pregovarači Intera su odmah stopirali realizaciju posla i zahtevaju da Lazar Samardžić pristane na sve prethodno dogovorene finansijske detalje.

Dali su mu rok od 48 sati da se izjasni, nakon čega će dogovor biti realizovan po starim uslovima ili ga neće ni biti.

Sada je sve na dogovoru oca i sina, te ćemo tek tada videti hoće li novopečeni srpski reprezentativac realizovati transfer karijere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAMARDŽIĆU PROPADA TRANSFER U INTER? Srbinu se neočekivano zakomplikovao transfer karijere!

Izvor: HotSport.rs, 11.Avg.2023

Možda na kraju neće završiti u Milanu Planirani transfer srpskog fudbalera Lazara Samardžića u redove milanskog Intera iznenada je stavljen pod znak pitanja. Iako je mladi reprezentativac Srbije prošao medicinske preglede i činilo se da je sve spremno za potpisivanje ugovora, sada su se pojavili...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.