Peres pobedio u trci za Veliku nagradu Sakira

Izvor: Beta, 06.Dec.2020, 21:00

Peres pobedio u trci za Veliku nagradu Sakira

Vozač Fors Indije Serhio Peres pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Sakira i ostvario prvi trijumf u karijeri u tom takmičenju.Peres je na kraju prvog kruga bio 18. ali je zahvaljujući dobroj vožnji, dobroj taktici ekipe, ali i greškama ekipe Mercedesa uspeo da pobedi. On je postao prvi Meksikanac koji je posle 1970. godine uspeo da pobedi u trci Formule 1.Drugo mesto zauzeo je vozač Renoa Esteban Okon, što je njegov prvi plasman na podijum, a treći je bio vozač Fors Indije Lens Strol.Vozač Meklarena Karlos Sainc zauzeo je četvrto mesto, peti je bio Danijel Rikardo iz Renoa, a šesto mesto zauzeo je Aleksandar Albon iz Red Bula. Sedmi je bio Danil Kvjat iz ekipe Alfa Tauri, osmo mesto zauzeo je Valteri Botas iz Mercedesa, koji je krenuo sa pol pozicije, a deveto mesto zauzeo je njegov privremeni timski kolega Džordž Rasel.Rasel je u ekipi zamenio sedmostrukog svetskog prvaka Luisa Hamiltona, koji je zaražen korona virusom. Vozač Meklarena Lando Noris zauzeo je 10. mesto.Poslednja trka u šampionatu vozi se za sedam dana u Abu Dabiju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peres pobedio u trci za Veliku nagradu Sakira

Izvor: Danas, 06.Dec.2020

Vozač Fors Indije Serhio Peres pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Sakira i ostvario prvi trijumf u karijeri u tom takmičenju.

Nastavak na Danas...

Peres: Nadam se da ovo nije san

Izvor: Beta, 06.Dec.2020

Vozač Rejsing Pointa Serhio Peres rekao je da se nada da današnja pobeda u trci za Veliku nagradu Sakira, njegova prva u Formuli 1 nije san."Nemam reči. Nadam se da ne sanjam pošto sam mnogo godina sanjao ovaj trenutak. Trebalo mi je 10 godina. Ne znam šta da kažem. Posle prvog kruga trka je za...

Nastavak na Beta...

Formula 1: Prva pobeda Peresa u karijeri

Izvor: Radio 021, 06.Dec.2020

Vozač Fors Indije Serhio Peres pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Sakira i ostvario prvi trijumf u karijeri...Peres je na kraju prvog kruga bio 18. ali je zahvaljujući dobroj vožnji, dobroj taktici ekipe, ali i greškama ekipe Mercedesa uspeo da pobedi. On je postao prvi Meksikanac...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.