ČEFERIN OKUPIO SVE LEGENDE NA JEDNOM MESTU: Bivše fudbalske zvezde na humanitarnom meču u Sloveniji (FOTO)

Izvor: Kurir, 03.Sep.2018, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEFERIN OKUPIO SVE LEGENDE NA JEDNOM MESTU: Bivše fudbalske zvezde na humanitarnom meču u Sloveniji (FOTO)

Veliki fudbalski spektakl u humanitarne svrhe minulog vikenda odžan je u slovenačkom seocetu Bilje. Na poziv predsednika UEFA, Aleksandra Čeferina, odazvao se veliki broj fudbalskih asova, pa zato i ne čudi podatak da se na tribinama lokalnog stadiona, u mestu koje ima svega hiljadu stanovnika, okupilo preko četiri hiljade ljubitelja fudbala.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbalski spektakl sa Del Pjerom, Dekijem, Vidićem, Figom...

Izvor: B92, 03.Sep.2018

Veliki fudbalski spektakl u humanitarne svrhe minulog vikenda odžan je u slovenačkom seocetu Bilje...Na poziv predsednika UEFA, Aleksandra Čeferina, odazvao se veliki broj fudbalskih asova, pa zato i ne čudi podatak da se na tribinama lokalnog stadiona, u mestu koje ima svega hiljadu stanovnika,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.