I Branka Katic je igrala u Boljem zivotu ali je verovatno niste ni registrovali

Izvor: medio.rs, 15.Nov.2015, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Branka Katic je igrala u Boljem zivotu ali je verovatno niste ni registrovali

Branka Katić je prvu veću filmsku ulogu iznela sa samo 15 godina u filmu "Nije lako s muškarcima", a sa 17 je igrala u popularnoj seriji "Bolji život".

Verovatno niste zapazili Branku Katić, čak ni posle 15. reprize "Boljeg života" (1987). A ona je tu bila od prve epizode (ako ne želite ponovo da je gledate celu, premotajte na 31:50 minut).

Branka je igrala Bobinu (Dragan Bjelogrlić) >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << drugaricu iz škole. Zapravo, "drugaricu" (12:28).

 Svakako, Branka je pažnju na sebe kao buduće glumačke zvezde više privukla kao Jasna Simić, najstarija ćerka "Policajca s Petlovog brda" (1992) i Bubi iz "Mi nismo anđeli" (1992), ali iz današnje perspektive zanimljivo je videti je i u tom izdanju "prosečne srednjoškolke".

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.