Milena Dravić: “Njegove reči – moj Oskar”

Izvor: 011vodič.com, 04.Mar.2021, 08:32

Milena Dravić: “Njegove reči – moj Oskar”

Milena Dravić važi za jednu od omiljenih jugoslovenskih glumica. Jednu od najvažnijih uloga u svojoj karijeri je odigrala u filmu “Sutjeska”.


Upravo za taj film se vezuje jedna od najemotivnijih izjava divne glumice.
Znamo da su Milena Dravić i Dragan Nikolić proveli decenije u skladnom braku. I dan danas se prepričavaju mnoge anegdote o njihovoj ljubavi i o tome šta su govorili jedno o drugome.
Sada je ponovo društvene mreže obišla izjava >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Milene, koja je nastala 2016. godine kada je Dragan već ozbiljno bio bolestan. Mnogi kažu da je ova rečenica definicija prave ljubavi i nežnosti. Kažu da bi voleli da imaju to što su Milena i Dragan imali.


Naime, svojevremeno je glumica rekla sledeću rečenicu:
“Kad je već bio bolestan moj Gaga, 2016. godine je gledao “Sutjesku”. Tada se okrenuo i rekao mi – Bože, kako si ovo odigrala, kako si lepa. Mogu samo da kažem te njegove reči, moj su Oskar”, rekla je Milena.
U filmu “Sutjeska” Milena je igrala jednu od glavnih uloga. Snimljen je 1973. godine i smatra se jednom od najboljih partizanskih filmova. Milena je podarila život doktorki Veri, a ta uloga joj je bila jedna od najboljih.



The post Milena Dravić: “Njegove reči – moj Oskar” appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić,   Dan zaljubljenih

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Milena i Dragan – ljubav koja se pamti: “Te njegove reči moj su Oskar”

Izvor: Luftika.rs, 04.Mar.2021

Legendarni glumac Dragan Nikolić i glumačka diva Milena Dravić bili su jedan od najlepših i najskladnijih parova. Bili su i ostali sinonim večne ljubavi, a jedno o drugom uvek su govorili najemotivnije reči koje se danas prepričavaju.. Dragan je pri prvom susretu sa Milenom imao utisak da je poznaje...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.