Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2023, 09:21

JOKIĆ PONOVO PIŠE ISTORIJU: Nikola oborio još jedan rekord u pobedi Denvera (VIDEO)

Srbin je sada prestigao čuvenog Oskara Robertsona. Košarkaši Denvera savladali su Bruklin Netse 124:101, a srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je obeležio NBA noć, pošto je postao prvi igrač u istoriji koji je došao do 10 uzastopnih tripl-dablova. Nikola je imao 26 poena, 15 skokova i 10 asistencija u pobedi Denvera nad Bruklinom. Denver je ... Read more
The post JOKIĆ PONOVO PIŠE ISTORIJU: Nikola oborio još jedan rekord u pobedi Denvera (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokića ne zanimaju rekordi: Možemo bolje, ponekad gubimo oštricu

Izvor: Danas, 15.Dec.2023

Vratio se Nikola Jokić u tripl-dabl mod i automatski omogućio Denver Nagetsima da ubedljivo savladaju Bruklin Netse (124:101).

Nastavak na Danas...

DAN KOJI ĆE KOŠARKA UPAMTITI: Prošlo je tačno sedam godina od kada je Nikola Jokić debitovao u NBA ligi!

Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2023

Ostalo je istorija Na današnji dan, 2016. godine, srpski košarkaš Nikola Jokić zakoračio je na NBA parket kao član Denver Nagetsa, označavajući početak ne samo nove ere za sebe već i za srpsku košarku.   U prvom nastupu za Denver, trener Majkl Meloun odlučio je dati priliku Jokiću u startnoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.