Palečekovoj i Ivanoviću po dve titule u Kupu Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Maj.2013, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palečekovoj i Ivanoviću po dve titule u Kupu Srbije

NOVI SAD - Miloš Ivanović junior „Čika Mate“ iz Kragujevca i Dragana Peleček omladinka Novog Beograda Ušća osvojili su po dve titule drugog dan Kupa Srbije u Novom Sadu, seniorsku i juniorsku, MK puškom 60 metaka ležeći.


 Na strelištu na Kaćkom putu Ivanović je u finalu seniora sa 205,5 krugova osvojio prvo mesto ispred Stefana Višekrune (Crvena zvezda) sa 204,6 i Miloša Paunovića (Policajac) sa 182,6 krugova. Finale je vredelo 606,7 krugova. Pre finala, Ivanović je bio treći sa 617,2 kruga i to mu je obezbedilo i juniorsko zlato, ispred Jovana Čičevskog (Novi Sad) sa 615,6 i Marka Maksimovića, brata Ivane Maksimović, iz Novg Beograda Ušća sa 610,4 kruga.
U ženskoj konkurenciji (ne...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojadinović drugi, Srbija treća na "VN Peraci"

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Maj.2013, 17:28

BEOGRAD - Goran Stojadinović, strelac Novog Sada osvojio je izvanredno drugo mesto u gađanju glinenih golubova – skit na „Velikoj nagradi Peraci“ na strelištu „Bg sportskog centra Kovilovo“.. . .U finalu, Stojadinovića je sa 16:13 pobedio Ilja Kirilov iz Bugarske. U borbi za treće mesto...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.