Vikend u baru Brankow uz Anu D i DJ PeDJu

Izvor: NaDlanu.com, 09.Okt.2012, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend u baru Brankow uz Anu D i DJ PeDJu

Neverovatan program u subotu 27. oktobra u klubu "Brankow", svoje umeće zajedno će pokazati Ann D za di džej pultom, N.I.K.O. na perkusijama i Sale na saksofonu, posle kojih nastupa DJ peDJa.

"Moj haus koji je prožiman sa fanki i disko tonovima će uživo pratiti saskofon i perkusije, tako da to zajedno čini veoma zanimljiv spoj" kaže Ann D.Posle njih nastupa dj peDJa, koji je u svom haus repertoaru često krstari kroz funk, soul, jazz i druge žanrove.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Jack Daniel’s Birthday Party u klubu Brankow

Izvor: Story, 09.Okt.2012

Oficijelni Jack Daniel’s Birthday Party uz nastup Penthouse benda održaće se u četvrtak 11. oktobra u baru Brankow. U subotu će svoje umeće zajedno pokazati Ann D za di džej pultom, N.I.K.O. na perkusijama i Sale na saksofonu, posle kojih nastupa DJ peDJa. Inače, bar Brankow će tokom zimske...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.