Ulaznice za Dejvis kup rasprodate za pola sata

Izvor: Radio 021, 05.Mar.2015, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za Dejvis kup rasprodate za pola sata

Ulaznice za meč Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske danas su se od osam časova nalazile u prodaji na blagajni Hale sportova u Kraljevu, a rasprodate su za pola sata.

Cena karata je 5.000 dinara, a jednoj osobi bilo je dozvoljeno da kupi najviše dva kompleta za tri takmičarska dana, tj. dve pojedinačne karte. Cena pojedinačnih karata za prvi dan bila je 1.900 dinara, za drugi dan 1.200 dinara, a za treći dan je cena iznosila 1.900 dinara.

Predsednik Teniskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << saveza Zapadne Srbije Predrag Petronijević rekao je da je prodat 131 komplet i da je time prodaja karata završena. "Ljudi su bili zadovoljni, iako su pojedini čekali celu noć“, rekao je Petronijević.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa igra se od 6. do 8. marta u hali Kraljevo, a povodom mečeva juče je odigran otvoren trening na zahtev Novaka Đokovića, koji je pozvao sve potencijalno oštećene ljubitelje tenisa da njemu prisustvuju.

Za duel sa selekcijom Hrvatske, koji je na programu od 06. do 08. marta 2015. godine u Kraljevu selektor srpskog tima Bodan Obradović odlučio se za sledeći tim: Novak Đoković (1. igrač sveta), Viktor Troicki (43), Filip Krajinović (101), Nenad Zimonjić (3. u dublu na ATP listi). Prvi dan takmičenja (06. mart) igraju se dva singl meča, prvi počinje u 13.00 časova, drugi odmah po završetku prvog.

Drugog dana takmičenja igra se dubl meč sa početkom od 14 časova.

Trećeg dana takmičenja igraju se dva singl meča, prvi singl počinje u 13.00 časova, posle kojeg sledi drugi singl.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.