TSS: U prodaji ulaznice za meč Srbije i Slovačke u Dejvis kupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 17:03

TSS: U prodaji ulaznice za meč Srbije i Slovačke u Dejvis kupu

Duel je na programu 2. i 3. februara u Kraljevu.

Teniski savez Srbije saopštio je danas da je u toku prodaja ulaznica za meč sa Slovačkom u kvalifikacijama za grupnu fazu Dejvis kupa. Duel Srbije i Slovačke biće odigran drugog i trećeg februara ove godine u SC "Ibar" u Kraljevu. U saopštenju se navodi da svi zainteresovani mogu da ulaznice potraže na prodajnim mestima, kao i onlajn na sajtu Tickets.rs.

 - Reprezentacija Srbije ima šampionske ambicije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Dejvis kupu. Prošle godine stala je u polufinalu, ove želi novi juriš na trofej. Selektor Viktor Troicki je za duel sa Slovačkom izabrao trenutno najjači sastav - navode iz TSS.

Za Srbiju protiv Slovačke trebalo bi da igraju Hamad Međedović, Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić.

 - Kvalifikaciona runda Dejvis kupa je prepreka koju Srbija mora da preskoči ka grupnom delu finalne faze. To je duel koji mora da se dobije i to bez Novaka Đokovića. Najbolji teniser sveta svih vremena će se timu priključiti u kasnijim fazama - saopšteno je iz TSS.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.