TIPSA: PROTIV ČEHA ŽELIM 20.000 NAVIJAČA U ARENI

Izvor: Kurir, 12.Jul.2010, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIPSA: PROTIV ČEHA ŽELIM 20.000 NAVIJAČA U ARENI

Janko Tipsarević nije bio u centru pažnje javnosti i medija uoči meča sa Hrvatskom, ali je pobedama u dublu i u poslednjem singl meču dao veliki doprinos plasmanu Srbije u polufinale Dejvis kupa. Nakon duela sa Vemićem Tipsarević je rekao da su „orlovi“ u Splitu pokazali da imaju potencijal za najveće domete.

- Imamo drugog igrača na svetu, kao i prvog u dublu, Viktor i ja se krećemo između 20. i 50. mesta na ATP listi. U startu smo favoriti protiv većine reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - rekao je Tipsarević, a zatim dodao:

- Voleli bismo da meč sa Česima igramo u Beogradu, jer nema bolje dvorane od Arene. Druge dve opcije su Novi Sad i Vršac. Biće to ispit za ljude iz Teniskog saveza Srbije, jer taj meč treba marketinški ispratiti. Očekujem da atmosfera bude kao u duelu sa Australijom pre tri godine. Želim da ponovo, kao protiv Hjuita, izađem pred 20.000 ljudi koji navijaju za mene, da se i sam uplašim.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.