TEŽE NIJE MOGLO: Srbija dobila rivala u četvrtfinalu Dejvis Kupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 13:21

TEŽE NIJE MOGLO: Srbija dobila rivala u četvrtfinalu Dejvis Kupa

Boba za trofej od 21. do 26. novembra u Malagi.

Dejvis Kup reprezentacija Srbije igraće u četvrtfinalu koje je na programu od 21. do 26. novembra u Malagi protiv selekcije Velike Britanije.

Srbija je mogla da na žrebu dobije Veliku Britaniju ili Holandiju, a dobila je realno težu od dve opcije. Ipak, to ne znači da je duel sa Holandijom nužno izbegnut. Srbija bi upravo protiv ove selekcije mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da igra u polufinalu jer su „Lale“ dobile za rivala Italiju.

8 teams. 1 goal 🏆

The Final 8 in November should be fun!#DavisCup #DavisCupFinals pic.twitter.com/tyAY19CDG2

Davis Cup (@DavisCup) September 19, 2023

Britance predvodi legendarni Endi Marej. Kameron Nori je prvi reket i trenutno 17. na planeti, a Danijel Evans je 10 pozicija gore plasiran. I tu je još i Džek Drejper koji je trenutno 104. igrač sveta. Treba podsetiti da Britanci tradcionalno imaju jak dubl koji je najslabija karija naše selekcije.

Ostali četvrtfinalni parovi su Kanada i Finska i Češka i Australija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIJE MOGLO TEŽE: Novak Đoković i ekipa saznali protiv koga će igrati u četvrtfinalu Dejvis kupa! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Sep.2023

Stvarno nisu imali sreće Dejvis kup reprezentacija Srbije se suočava sa teškim izazovom u četvrtfinalu ovog prestižnog teniskog takmičenja, gde će se sastati sa selekcijom Velike Britanije u Malagi, Španija, u novembru. Britanski tim dolazi sa jakim sastavom i više igrača iz vrha svetskog tenisa....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.