Srbija s mukom dosegla u sazvežđe Pikeovog Kosmosa

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija s mukom dosegla u sazvežđe Pikeovog "Kosmosa"

Naša reprezentacija igraće na završnom turniru Dejvis kupa pošto je u Taškentu savladala Uzbekistan sa 3:2 u kvalifikacionom meču.

Među 18 reprezentacija koje će učestvovati na završnom turniru tradicionalnog takmičenja u novom formatu biće i naša. U Madridu, od 18. do 24. novembra, u "Magičnoj kocki", ali ne na šljaci, kao kada se na tom poprištu igra jedan od tri turnira iz masters serije na zemlji uoči Rolan Garosa, nego na tvrdoj podlozi, trebalo bi da se pojavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Novak Đoković.

Onda bi pretenzije Srbije bile velike i išlo bi se na trijumf u nadmetanju koje se od ove godine odvija pod krovom kompanije "Kosmos". Ona je kupila od Međunarodne teniske federacije prava na Dejvis kup, a u njoj presudan uticaj ima Đerar Pike, španski fudbalski reprezentativac, dugogodišnji Barselonin oslonac u odbrambenom redu. Žreb je 14. februara.

Pobedu koja je naš tim odvela u Marid izvojevao je Filip Krajinović u odlučujućem petom meču susreta s Uzbekistanom. Bilo je 4:6, 6:3, 6:0.

Uskoro opširnije...

PRVI DAN

Sanjar Fajzijev (593. na svetskoj listi) - Dušan Lajović (42) 6:7 (4:79, 3:6

Denis Istomin (105) - Filip Krajinović (72) 2:6, 4:6

DRUGI DAN

Istomin, Fajzijev - Viktor Troicki (186), Nikola Milojević (174) 2:6, 6:1, 6:3

Istomin - Lajović 6:3, 6:4

Fajzijev - Krajinović 6:4, 3:6, 0:6

Quick hands at the net from Sanjar Fayziev... and Uzbekistan wins the doubles!

The comeback is on#DavisCupQualifiers #UZBSRB pic.twitter.com/8P8q07AWxU— Davis Cup (DavisCup) February 2, 2019

Down but not out

Denis Istomin and Sanjar Fayziev take the second set in the doubles rubber to keep Uzbekistan alive against Serbia!#DavisCupQualifiers #UZBSRB pic.twitter.com/AK88ywkRgt— Davis Cup (DavisCup) February 2, 2019

#UZBSRB Una serie que estaba 2-0 para Serbia ya está 2-2. Istomin hizo lo suyo para los uzbekos y se viene una definición atrapante en los Qualifiers.

#DavisCupQualifiers pic.twitter.com/UVR56jUPev— Copa Davis (CopaDavis) February 2, 2019

From 2-0 down, it’s 2-2

Uzbekistan levels thanks to Denis Istomin’s heroic victory #DavisCupQualifiers #UZBSRB pic.twitter.com/oK9vNUzOd6— Davis Cup (DavisCup) February 2, 2019
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.