Šljaka napravila problem u “Čairu”

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šljaka napravila problem u “Čairu”

Nakon sklanjanja šljake iz hale "Čair", posle mečeva Dejvis kupa, otkriveno je da je jedan deo terena oštećen, ali kako kaže direktor Sportskog centra "Čair" Dragan Perić, u toku je sređivanje tog problema i hala će, prema njegovim rečima, biti spremna za vikend kada niški superligaši igraju svoje utakmice.

Dejvis kup je prošao, Amerika je pobedila Srbiju u Nišu, a kada je sklonjena podloga otkrivena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su oštećenja ispod parketa kod koša, blizu službenog ulaza, potvrdio je direktor Sportskog centra "Čair" Dragan Perić.

Poslali smo ekipu da izvrši rekonstrukciju tog dela parketa. To će biti gotovo za dva dana. Menjamo amortizere, takozvani “roštilj”, malo su se pomerili kada se čistila šljaka. Ne smemo da rizikujemo i dozvolimo da bude problema pred Kup Radivoja Koraća - kaže Perić.

Dve superligaške utakmice su najavljene za subotu u hali - od 15:30 odbojkaši Niša bi trebalo da dočekaju Ribnicu, a rukometaši Železničara od 18:30 igraju protiv Metaloplastike u 14. kolu Superlige.

Danas i sutra i biće gotovo. Zvali smo ovlašćenu firmu koja je radila parket i počeli su sa radom. Mi smo tu primetili problem, a na drugim mestima je sve u redu. Sumnjali smo da će biti na centru, ali tamo nema problema - kaže Perić.

Ranije je bilo dogovoreno, kaže Perić, da ekipe ne treniraju u velikoj sali tokom ove nedelje.

Ekipe treniraju u drugim salama dok ne očistimo halu od šljake. Mora sve da se očisti, usisa, sredi, izduvaju ventilacioni sistemi. Sve je previđeno planom i programom sa Odsekom za sport. Pridržavamo se roka - dodaje Perić.

U hali “Čair” će od 15. do 18. februara biti Kup Radivoja Koraća, a učestvuju Crvena zvezda, Partizan, Mega, FMP, Zlatibor, Metalac, Borac i Dinamik.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.