SRBIJA NA NOGAMA! Vraća se Nole, Đoković PREDVODI reprezentaciju u pohodu na Dejvis Kup

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 14:24

SRBIJA NA NOGAMA! Vraća se Nole, Đoković PREDVODI reprezentaciju u pohodu na Dejvis Kup

Ovo su svi čekali!

Srpski teniser Filip Krajinović otkrio je da će najbolji igrač sveta, Novak Đoković, predvoditi nacionalni tim u pohodu na drugu titulu Dejvis kupa.

Danima se pričalo o tome na kojim će turnirima nastupiti prvi reket sveta u narednom periodu, a Krajnović je otkrio da je reč o Dejvis kupu.

Predvođeni Đokovićem, krenuće po drugu Salataru u istoriji Srbije.

– Želeo bih da ova tri turnira iskoristim da što više dignem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << formu pred Dejvis kup na koji ćemo mi putovati u najjačem sastavu jer želimo da probamo da osvojimo Salataru baš kao i 2010. Hoću da budem u najboljoj formi pred taj turnir, najpre u Insbruku, a onda i u Madridu u polufinalu i finalu. Putujemo na čelu sa Novakom, i sigurno je da ne idemo tamo da gubimo. Dogovorili smo se da igramo svi i da probamo da osvojimo pehar – rekao je Filip Krajinović za Blic.

On je istakao i da je atmosfera u reprezentaciji odlična.

– Mi ćemo odraditi mini pripreme u Beogradu pred put u Austriju. Četiri-pet dana ćemo trenirati i biti zajedno što je dobro jer ćemo tako jačati timski duh, a i poznato je već da smo mi dobri drugovi i da volimo da budemo zajedno. Nisam siguran kada će te mini pripreme početi jer zavisi ko će šta igrati do kraja godine i kada ćemo konačno svi biti u Srbiji - zaključio je Krajinović.

Dejvis Kup je na programu od 23. novembra do 5. decembra, a šanse za osvajanje su veće činjenicom da na njemu za svoju državu neće igrati Rafael Nadal, Aleksandar Zverev i Dominik Tim.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.