SRBIJA JURIŠA NA POLUFINALE: Još se ne zna ko će sa Novakom napasti Kazahstan

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 10:38

SRBIJA JURIŠA NA POLUFINALE: Još se ne zna ko će sa Novakom napasti Kazahstan

Dejvis kup ulazi u završnicu.

Dejvis kup reprezentacija Srbije u četvrtfinalu prestižnog takmičenja igra protiv Kazahstana.

Srbija je favorit s obzirom na to da su igrači našeg nacionalnog tima na mnogo boljim pozicijama na ATP listi u odnosu na rivala.

Na prvoj tabli Novak Đoković je apsolutni favvorit protiv 36. igrača sveta Aleksandera Bublika, dok su Dušan Lajović, Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Krajinović ili Miomkir Kecmanović na “drugoj tabli” u prednosti na papiru u odnosu na iskusnog Mihaila Kukuškina (182. na ATP listi).

Još nije poznato koga će na teren u prvom meču singla, koji počinje u sredu u 16 časova, izvesti selektor Viktor Troicki. Mečeve iz Madrida možete da pratite u direktnom TV prenosu na Sport klubu.

Rival Srbije, u slučaju trijumfa, u polufinalu biće selekcija Hrvatske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.