Izvor: RTS, 29.Nov.2021, 01:44

Rusija savladala Španiju i obezbedila Srbiji četvrtfinale

Reprezentacija Srbije će igrati u četvrtfinalu Dejvis kupa, pošto je Rusija savladala Španiju i time omogućila našoj reprezentaciji da se plasira u narednu rundu takmičenja.
Pošto je Austrija izgubila od Nemačke, o sudbini reprezentacije Srbije na ovogodišnjem Dejvis kupu odlučivali su ostali rezultati.

Kada su sve opcije otpale, sve oči su bile uprte u duel Španije i Rusije.
Pobeda Rusije bi obezbedila i Srbiji plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u četvrtfinale.
U prvom meču Lopez je savladao Rubljova, a onda je Medvedev pobedio Karenja Bustu i izjednačio.
Drama je dostigla vrhunac u meču dublova – Granoljers i Lopes su osvojili prvi set sa 6:4, a Karacev i Rubljov su osvojili drugi sa 6:2.
U trećem setu nije bilo brejka do poslednjeg gema, kada su Rusi iskoristili prvu brejk loptu i došli do pobede.
Srbija se, zahvaljujući pobedi Rusije, kao jedna od dve najbolje drugoplasirane ekipe plasirala u četvrtfinale, gde će igrati protiv Kazahstana u Madridu. 

Četvrtfinala su na programu u utorak, a polufinala Završnog turnira Dejvis kupa zakazana su za 3. i 4. decembar, dok je finale je na programu 5. decembra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rusi donijeli Srbiji četvrtfinale Dejvis kupa

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2021

MADRID - Teniska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Dejvis kupa, nakon što je Rusija sinoć savladala Španiju sa 2:1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.