Rusija bolja od Nemačke, za titulu u Dejvis kupu protiv Hrvatske

Izvor: Beta, 04.Dec.2021, 17:19

Rusija bolja od Nemačke, za titulu u Dejvis kupu protiv Hrvatske

Teniska reprezentacija Rusije plasirala se u finale Dejvis kupa, pošto je danas u Madridu pobedila selekciju Nemačke sa 2:0.Prvi bod Rusiji doneo je Andrej Rubljov koji je pobedio Dominika Kepfera sa 6:4, 6:0, a potom je Danil Medvedev slavio protiv Jana Lenarda Štrufa sa 6:4, 6:4.Rusija će se sutra, u svom šestom finalu Dejvis kupa, za trofej boriti sa Hrvatskom koja je juče u polufinalu bila bolja od Srbije sa 2:1.Rubljov, koji se mučio u prethodnim mečevima ove nedelje, slavio je protiv Kepfera posle samo 50 minuta igre. U prvom setu mu je bio dovoljan samo jedan brejk, da bi u drugom potpuno dominirao na terenu ne prepustivši protivniku niti jedan gem.Medvedev, aktuelni šampion Ju Es Opena, takodje nije imao problema protiv Štrufa, a u oba seta mu je bio dovoljan jedan brejk za pobedu posle 66 minuta igre.I Rusija i Hrvatska će se sutra boriti za treću titulu u Dejvis kupu.Rusija je bila pobednik Dejvis kupa 2002. i 2006. godine, a Hrvatska je trofej osvajala 2005. i 2018. godine.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija bolja od Nemačke, za titulu u Dejvis kupu protiv Hrvatske

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Dec.2021

Teniska reprezentacija Rusije plasirala se u finale Dejvis kupa, pošto je danas u Madridu pobedila selekciju Nemačke sa 2:0.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.