POZNATI SVI ČETVRTFINALISTI: Ovo je put Srbije do titule u Dejvis Kupu, moguć duel sa Hrvatima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 09:21

POZNATI SVI ČETVRTFINALISTI: Ovo je put Srbije do titule u Dejvis Kupu, moguć duel sa Hrvatima (FOTO)

Kazahstan prvi rival.

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Dejvis kupa, pobedom Rusije nad Španijom 2:1 u nedelju uveče, poznat je i ceo kostur daljeg takmičenja. Formirani su svi parovi završnice, a  najbolji teniseri Srbija će igati u Madridu i ima lepu priliku da napadne trofej. U špaskoj prestonici se igraju dva od četiri polufinala, polufinala i finale.

Prvo četvrtfinale će u torinu igrati Italija i Hrvatska 29. novembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dan kasnije se u Insbruku sastaju Velika Britanija i Nemačka.

Four days. Four quarter-finals

Your Monday-Thursday, sorted 👊#DavisCupFinals #byRakuten pic.twitter.com/5JR9xN64zV

Davis Cup (@DavisCup) November 29, 2021

Prvog  danadecembra Srbija i Kazahstan odmeravaju snage u Madridu, u prestonici Španije se sastaju Rusija i Švedska dan kasnije.

Srbija se ukršta sa Italijom ili Hrvatskom u borbi za finale, i to 3. decembra. Dan kasnije, ukrštaju se parovi Rusija – Švedska i Velika Britanija – Nemačka.

Finale je rezervisano za 5. decembar.

Za sada je poznato i da će svi mečevi četvrtfinala početi u 16 časova.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.