POČINJE DEJVIS KUP: Evo kako se igra i ko ga sve propušta, Nemci se nadaju da neće biti ni Novaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2021, 11:25

POČINJE DEJVIS KUP: Evo kako se igra i ko ga sve propušta, Nemci se nadaju da neće biti ni Novaka

Prvi reket je spreman!

Od 25. novembra, pa do 5. decembra održaće se ovogodišnje izdanje prestižnog teniskog reprezentativnog takmičenja, Dejvis Kupa, na kom će učestvovati i Srbija, predvođena najboljim igračem sveta, Novakom Đokovićem.

Na turniru učestvuje 18 zemalja, raspoređene u šest grupa, sa po tri selekcije. Pobednici grupa i dve najbolje drugoplasirane ekipe prolaze u četvrtfinale. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Završnica će se odigrati u Madridu.

Grupa A: Španija, Rusija, Ekvador

Grupa B: Kanada, Kazahstan, Švedska

Grupa C: Francuska, Velika Britanija, Češka

Grupa D: Hrvatska, Australija, Mađarska

Grupa E: SAD, Italija, Kolumbija

Grupa F: Srbija, Nemačka, Austrija

Oba protivnika Srbije u grupnoj fazi biće maksimalno oslabljena. Austrijanci ne mogu računati na Dominika Tima, dok boje nemačke neće braniti Aleksandar Zverev.

Iako su Nemci istakli da se nadaju da Đoković neće igrati u grupnoj fazi, na tu konstataciju se nasmejao trener Srbije, Viktor Troicki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.