NEĆE NA MEGDAN SRBIJI: Britanci bez Mareja u Dejvis Kupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 17:51

NEĆE NA MEGDAN SRBIJI: Britanci bez Mareja u Dejvis Kupu

Orlovima olakšan posao u Malagi.

Teniska reprezentacija Srbije igraće u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Velike Britanije, a rival "Orlova" će biti oslabljen u tom duelu.

Naime, selektor Britanaca Leon Smit neće moći da računa na Endija Marija koji će zbog povrede ramena morati da propusti susret sa "Orlovima".

Kako prenosi "Tajms", 42. igrač sveta se povredio u utorak na treningu. Povreda nije ozbiljnije prirode, ali iskusni teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je doneo odluku da ne rizikuje i posveti se oporavku za novu sezonu.

Andy Murray has withdrawn from the squad for the Davis Cup Finals, ending his 2023 season.#DavisCup pic.twitter.com/mE5WH85tIF

— Eurosport (@eurosport) November 18, 2023

- Zadobio sam manju povredu ramena, što znači da neću moći da učestvujem na Dejvis kupu. Razočaran sam što neću biti deo tima, ali moj fokus je sada na oporavku i spremanju za sledeću sezonu - rekao je Mari za "Tajms".

Podsetimo, četvrtfinalni meč  Dejvis Kupa Srbija - Velika Britanija na programu je u četvrtak 23. novembra u Malagi.

Pobednik će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Italija - Holandija.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.