Monfis: Očekujem žestok tempo u meču sa Jankom

Izvor: Blic, 02.Dec.2010, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monfis: Očekujem žestok tempo u meču sa Jankom

Prvi reket reprezentacije Francuske Gael Monfis je priznao da je nervozan što će njegov meč sa Jankom Tipsarevićem otvoriti finale Dejvis kupa.

"Očekujem veoma težak meč sa Jankom, pre svega očekujem jak tempo sa osnovne linije. Malo sam nervozan što prvi izlazim na teren, ali to je normalno. Za tim će biti važno da donesem prvi poen, jer bi tako Simon protiv Novaka igrao rasterećenije", rekao je Monfis posle žreba.

Selektor Francuske Gi Forže je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao da za njega raspored mečeva i nije previše važan.

"Žreb nije toliko bitan. Možda je dobro za ekipu što Monfis otvara program. Međutim, najvažniji je rezultat, a ne to kada ko igra", rekao je Forže.

Žil Simon je svestan da nikako nije favorit prvog dana takmičenja, kada se sastaje sa Novakom Đokovićem.

"Novak je jedan od najboljih tenisera sveta, igra pred svojom publikom u Beogradu. Nemam šta da izgubim, igraću svoju igru, pa šta bude", rekao je Simon.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.