Međedović u glavnom žrebu Ilklija

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 23:56

Međedović u glavnom žrebu Ilklija

Dejvis kup reprezentativac Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u glavni žreb ATP čelendžera u Ilkliju, koji se igra na travi.

On je u finalu kvalifikacija za turnir u Velikoj Britaniji sa nagradnim fondom od 145.000 evra pobedio Belgijanca Jorisa De Lora sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4).

Međedović je kao 158. na ATP listi bio prvi favorit u kvalifikacijama, dok je De Lor slabije rangiran za 36 pozicija.

U meču koji je trajao sat i šest minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novopazarac nije dozvolio brejk rivalu, kojem je oduzeo servis u četvrtom gemu prvog i trećem gemu drugog seta.

Prethodno je Međedović u prvom kolu kvalifikacija za sat i 50 minuta u dva seta (7:5, 6:3) savladao 198. igrača sveta Šintara Močizukija iz Japana.

Međedovića na startu glavnog žreba u Ilkliju očekuje Denis Kudla iz SAD, koji je 162. na ATP listi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.