Li odveo Bolton u polufinale

Izvor: RTS, 12.Mar.2011, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Li odveo Bolton u polufinale

Bolton Vonderersi plasirali su se u polufinale FA Kupa, posle 11 godina, pobedom u Birmingemu (3:2). Junak “trotera” bio je Čung-Jong Li, koji je golom u poslednjim trenucima meča, doneo veliku radost svojim saigračima.

Bolton je u polufinalu FA Kupa. Odličan meč viđen je na Sent Endrjuzu, ali Birmingem nije uspeo da ponovi uspeh iz Liga kupa, koji su osvojili pre dve nedelje.

Gosti su došli do prednosti preko Johana Elmandera, da bi domaći izjednačili golom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Džeroma u 38. minutu.

Kapiten Dejvis je doneo novu prednost Boltonu sa bele tačke, da bi Kevin Filips ponovo izjednačio u 88. minutu meča.

Kada se već čekao poslednji zvižduk glavnog sudije, Korejanac Čung-Jong Li zatresao je mrežu Gordona i doneo veliku radost "trotersima".

U drugom četvrtfinalnom meču današnjeg programa, Mančester junajted na Old Trafordu dočekuje ekipu Arsenala.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.