KECMANOVIĆ: Znamo da iskomplikujemo stvari iako imamo dobar tim

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 16:11

KECMANOVIĆ: Znamo da iskomplikujemo stvari iako imamo dobar tim

Pričao o rivalima Srbije u Dejvis kupu i svojim partijama na ATP turu.

Srpski teniser Miomir Kecmanović izjavio je za Sportklub da je Dejvis kup selekcija Srbije dobila dobru grupu na žrebu za grupnu fazu finalnog turnira Svetske grupe Dejvis kupa.

Dejvis kup selekcija Srbije igraće u septembru sa Španijom, Južnom Korejom i Češkom u grupnoj fazi, odlučeno je žrebom u Malagi.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dobro smo prošli na žrebanju. Moglo je da bude mnogo gore. Imamo dobar tim, ali znamo uvek da iskomplikujemo stvari. Nadam se da ćemo ovog puta znati kako da prođemo dalje - izjavio je Kecmanović. Osvrnuo se 35. teniser sveta na svoje rezultate u prethodnih par meseci.

- Nisam baš zadovoljan. Nadao sam se da ću bolje proći. Igrao sam par neizvesnih mečeva, osim poslednjeg naravno. Igrao sam jedno finale pre toga, u Delrej biču, tako da nije bilo tako strašno. Potrudiću se da bude bolje na šljaci - zaključio je Kecmanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.