KALKULATORE U RUKE: Setovi, a možda i gemovi odlučuju o prolasku u četvrfinale

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 08:58

KALKULATORE U RUKE: Setovi, a možda i gemovi odlučuju o prolasku u četvrfinale

Biće uzbudljivo.

Dejvis kup reprezenatcija Srbije sada zavisi od drugih ukoliko želi da se plasira u četvrfinale. Ukoliko Austrija savlada Nemačku sigurno idemo dalje, ali ako se to ne desei najverovatnije će odlučivati set-količnk pošto će verovatno barem tri drugolasirane imati učinak od četiri pobede i dva poraza.

Svakako iza Srbije ukoliko bude druga biće timovi iz grupa C i D, tako da nas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti rezultati ne interesuju.

Ukoliko se meč između Španije i Rusije završi u grupi A rezultatom 3:0 za bilo koju selekciju drugoplasirani tim će biti iza Srbije, ali ako bude 2:1 moraćemo da računamo set količnike, a možda i gem ukoliko poraženi iz meča bude ima 9:6 set količnik.

U Grupi B je najteža situacija. Ako Kazahstan pobedi Kanadu, onda je Švedska druga i zbog boljeg set količnika je ispred Srbije (oni imaju 9:5, a Srbija 9:6). Znači ovde nam treba pobeda Kanade i onda smo bolji od drugoplasiranog iz te grupe.

Duel između Amerike i Kolumbije je specifičan. Tu Srbijine odgovara pobeda od 3:0 nijedne ekipe, jer će onda da odlučuje set-količnik. Ako bude 2:1, taj drugoplasirani je iza nas.

Sve u svemu kalkulatore u ruke i čekamo ishode. Naravno, Austrija može da nam prekrati muke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.