FA kup - Četvrtoligaš odoleo, Totenhem mora na popravni!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA kup - Četvrtoligaš odoleo, Totenhem mora na popravni!

Lepota engleskog fudbala.

Fudbaleri Totenhema nisu uspeli da pobede Njuport u gostima, pa će posle remija rezultatom 1:1 morati da odigraju ponovljeni meč na Vembliju.

Maurisio Poketino je izveo šarolik sastav, na klupi su ostali Dele Ali, Ben Dejvis i Son, dok je Kristijan Eriksen bio i dalje van stroja zbog lakše povrede.

Njuport je krenuo motivisano i agresivno na premijerligaša i na krilima svojih navijača došao do velikog vođstva. U 38. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vilmot je centrirao sa desnog boka, a Amond glavom pogodio za 1:0.

Totenhem je u drugom poluvremenu morao da krene u ofanzivu, odmah na poluvremenu Poketino je uveo Sona umesto Voker-Pitersa, a ubrzo i Alija umesto Ljorentea.

Upravo je Son imao najbolju šansu iz neposredne blizine, a potom i Kejn, ali su one prave prilike izostale sve do samog finiša.

U 82. minutu posle kornera, Son je petom prosledio loptu na drugu stativu, a Kejn je neometano i lako pogodio prazan gol za 1:1.

Totenhem je do kraja pokušavao da dođe do pobede i izbegne odigravanje još jednog susreta, ali promene rezultata nije bilo.

U poslednjem večerašnjem meču od 20.45 Liverpul dočekuje VBA.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.