ĐOKOVIĆ UZ SRBIJU: Računamo na Novaka u Dejvis kupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 15:12

ĐOKOVIĆ UZ SRBIJU: Računamo na Novaka u Dejvis kupu

Protivnik je Norveška.

Teniska reprezentacija Srbija će u Norveškoj u februaru igrati kvalifikacionu rundu za plasman na finalni turnir Dejvis kupa u 2023.

Termini su 3-4. ili 4-5. februar. Da podsetimo da se po novom konceptu Dejvis kup igra u dva dana. Prvog su na programu dva singla, a drugog još dva singla i dubl.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Iskreno, moglo je i lakše. Dobili smo jednog od najtežih mogućih protivnika, ali samo zbog Kaspera. Ostali norveški igrači nisu toliko zvučna imena. Kao i uvek, sve zavisi od nas u kakvom ćemo sastavu igrati, da li će svi biti spremni. Računamo na Novaka, ali nezgodan je termin zbog Australijskog opena - rekao je selktor Srbije Viktor Troicki.

- Nadamo se da će Novak igrati u Melburnu do kraja i samim tim videćelo da li ce stići da bude sa nama u Norveškoj. Ali imamo jaku ekipu i od ostatka tima očekujem da budu spremni. Igramo u gostima, imaju trećeg na svetu, ostali nisu tako kvalitetni. To je prvi utisak. Moglo bolje ali i protiv njih imamo šanse međutim, sve zavisi od našeg sastava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.