Del Pjero nudi Federeru pomoć oko forhenda

Izvor: RTS, 18.Sep.2009, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Pjero nudi Federeru pomoć oko forhenda

Fudbaler Juventusa Alesandro del Pjero poznat je kao veliki ljubitelj tenisa, a komentarišući Dejvis kup duel Italija i Švajcarske, u šali je rekao da će naučiti najboljeg tenisera sveta Rodžera Federera kako da igra forhend udarac.

"Nije teško shvatiti zašto se svi dive šampionu kao što je on. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tenis je lep sport, pokušaću Federeru da objasnim kako se igra forhend, pošto mu taj udarac ne ide baš od ruke u poslednje vreme", rekao je Del Pjero za dnevni list Il Sekolo iz Đenove.

Švajcarski teniser, reagujući na Del Pjerovu šalu, rekao je da je spreman da sasluša savete italijanskog fudbalera.

"Da, možda mi stvarno treba nekoliko saveta, pošto sam izgubio finale Ju-Es opena i potrebna mi je dodatna energija", uzvratio je Federer.

U Đenovi Italija i Švajcarska  igraju duel  plej-ofa za Svetsku grupu Dejvis kupa.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.