Dejvis kup - srpski teniseri počeli pripreme za Indiju

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis kup - srpski teniseri počeli pripreme za Indiju

Očekujemo spektakl u Kraljevu.

Teniska reprezentacija Srbije počela je danas u Kraljevu pripreme za duel sa Indijom, u plej-ofu Svetske grupe Dejvis kupa.

Kako je danas saopštio Teniski savez Srbije, na terenu u Sportskom centru Ibar danas su trenirali Dušan Lajović, Laslo Đere, Nikola Milojević, Peđa Krstin i Danilo Petrović, a predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ih je selektor Nenad Zimonjić.

Teniseri Srbije igraju protiv Indije od 14. do 16. septembra, u plej-ofu za ostanak u Svetskoj grupi.

Mečevi će se igrati na šljaci.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počele pripreme teniske reprezentacije u Kraljevu

Izvor: RTS, 11.Sep.2018, 09:04

. Teniska reprezentacija Srbije održala je prvi trening u dvorani sportskog centra „Ibar“ u Kraljevu gde će od 14. do 16. septembra igrati sa selekcijom Indije za plej of Svetske grupe Dejvis kupa 2018. Atmosfera u timu Srbije je na visokom nivou iako Selektor Srbije Nenad Zimonjić neće...

Nastavak na RTS...

Lajović: Duel sa Indijom jedan od istorijskih

Izvor: Mondo, 11.Sep.2018

Reprezentativac Srbije pred meč Dejvis kupa u Kraljevu podseća da će teniseri ubuduće veoma retko igrati pred domaćom publikom...Jedan od vodećih srpskih tenisera, Dušan Lajović, rekao je da je predstojeći duel sa Indijom u plej-ofu Dejvis kupa "jedan od istorijskih", pošto bi mogao da bude...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.