DEJVIS KUP: Rusija RUTINSKI stigla do finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 17:13

DEJVIS KUP: Rusija RUTINSKI stigla do finala

Za trofej će igrati protiv Hrvatske.

Teniska reprezentacija Rusije lako kako se i očekivalo uspela je da plasira u finale Dejvis kupa u Madridu. Slavili su u oba singla protiv Nemečke i sada nema ni poterbe da se igra dubl.

 Prvo jer Andrej Rubljev pobedio Dominika Kepfera (o tome čitajte OVDE), a zatim su na scenu stupili prvi reketi.

Kao što su svi očekivali Danil Medvedev je lako sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2:0 (6:4, 6:4) savladao Jana Lenarda Štrufa i sada će u finalu Rusija igrati protiv Hrvatske u nedelju.

Veliki su favoriti u oba singl meča, a ne očekuje se da će praviti neke probe kako što je to radio srpski selektor Viktor Troicki u polufinalu i male su šanse Hrvata da se domognu trofeja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.